Kids&Us Nou Barris

Escola d'anglès amb mètode propi per nens a partir d'1 any

Storytimes

Què és una Storytime?

L’hora del conte en anglès, STORYTIME, és la representació d’una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari per fer que els més petits gaudeixin d’un espectacle en anglès.

En què consisteix?

A la STORYTIME s’interpreten contes pensats i desenvolupats per l’equip pedagògic de Kids&Us per oferir als petits unes històries divertides i de fàcil comprensió que permeten la interacció entre els actors i el «petit» públic.

Storytimes

Com es duu a terme?

Kids&Us duu a terme aquesta activitat en espais externs al centre i, molt sovint, en col·laboració amb entitats com ara biblioteques, centres cívics, llibreries o espais en què normalment s’expliquen històries.
En ser un espectacle adreçat als petits de casa, utilitzem cançons i materials visuals; els actors que donen vida als contes es serveixen de la seva gran expressivitat per captar així l’atenció dels nens i les nenes i aconseguir alhora la seva implicació i complicitat.

Dades bàsiques

  • Edats dels nens: aquestes activitats s’adrecen a nens i nenes de 0 a 8 anys.
  • Calendari, horari i lloc: Consulta el calendari escolar del centre.
  • Durada de l’activitat: 30 minuts.

Totes aquelles escoles o altres centres interessats en que realitzem una Storytime en les seves instal·lacions, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

A %d bloguers els agrada això: