Kids&Us Nou Barris

Escola d'anglès amb mètode propi per nens a partir d'1 any

Mad Scientist

Què és un taller Mad Scientist?

Aquests tallers són activitats extracurriculars obertes tant a alumnes Kids&Us com al públic en general.

Tots els tallers són independents entre ells; és a dir, es pot assistir a un sol taller, a dos o a tres, ja que no es tracta d’un curs. Cada taller explorarà un tema científic concret, com ara les reaccions o la densitat.

Durant aquestes sessions, els assistents cantaran, observaran, escoltaran, participaran, exploraran i aprendran moltíssimes coses sorprenents. I tot serà 100% en anglès!

mad scientist

A qui s’adreça?

Aquests tallers han estat dissenyats per a nens i nenes d’entre 5 i 9 anys.

Tant els alumnes que ja assisteixen als nostres cursos com els nens i nenes que encara no coneixen el món Kids&Us estan convidats a participar en aquests tallers. L’única condició és que han d’assistir-hi juntament amb un familiar o un responsable adult. L’objectiu és que aquests “alumnes grans” aprenguin al costat dels infants i que es creï un entorn adequat per “aprendre anglès en família”.

On?

La localització exacta variarà en funció de l’escola i de les aules que hi hagi disponibles. No obstant això, com que es tracta d’una activitat de Kids&Us, en general els tallers es duran a terme al propi centre.

Durada

Els tallers tindran una durada d’una hora i mitja. Durant aquesta estona, els participants veuran una demostració i duran a terme dos experiments.

A %d bloguers els agrada això: