Kids&Us Nou Barris

Escola d'anglès amb mètode propi per nens a partir d'1 any

Little Chef

Què és Little Chef?

Kids&Us us ofereix un taller de cuina en família d’allò més llaminer!
Amb LITTLE CHEF aprendrem a cuinar plats saludables i divertits per a nens, alhora que compartim -nens, pares, avis i acompanyants- una activitat familiar.
LITTLE CHEF és el resultat de l’esforç de l’equip d’especialistes del departament pedagògic, que treballa per crear continguts exclusius i únics amb un objectiu molt clar: fer de l’aprenentatge de l’anglès una activitat efectiva i molt divertida, sempre tenint en compte les necessitats dels més petits.

ImgFB_Promo_1200x628px_LittleChef.jpg

En què consisteix?

Hem creat un taller de cuina propi, pensat perquè els nens experimentin amb el menjar, provin nous sabors i descobreixin que cuinar és molt divertit. I tot això en anglès!

Les receptes de LITTLE CHEF pertanyen en la seva majoria a la cultura anglosaxona i són divertides i saludables. Aprendrem a preparar Oven Free Oatmeal Cookies, Apple Grape Salad, Banana Split o Yogurt Parfait, noms d’allò més curiosos per fer de la cuina una eina original per aprendre anglès.
El taller està organitzat amb una finalitat molt clara: que els nens interioritzin vocabulari i expressions en el seu context mentre es duu a terme una activitat interessant i estimulant.

Dades bàsiques

  • Edats dels nens: les activitats s’adrecen a nens de 3 a 10 anys.
  • Nombre de nens per grup: màxim de 6 nens per grup i professor.
  • Divisió dels grups: l’activitat LITTLE CHEF es divideix en grups segons les edats i la motricitat fina (destresa) dels nens. Per aquest motiu hi ha dos nivells de LITTLE CHEF:

o    Nivell 1, per a nens de 3 a 6 anys i els seus pares.
o    Nivell 2, per a nens a partir de 7 anys, amb o sense pares.

  • Dates:  Consulta Calendari Centre.
  • Durada de l’activitat: 60 minuts.
A %d bloguers els agrada això: