Kids&Us Nou Barris

Escola d'anglès amb mètode propi per nens a partir d'1 any

Talking Pen

El llapis que parla mentre tu aprens.
Et presentem la manera més divertida d’aprendre a pronunciar correctament. Un llapis digital que posa veu als personatges de les teves històries Kids&Us!

El Talking Pen és un llapis amb què els teus fills aprendran a pronunciar l’anglès d’una manera divertida. Només has de col·locar el Talking Pen sobre els contes que han estat impresos amb  tinta de so i el llapis llegeix el text i posa veu als personatges i elements de les pàgines.

El Talking Pen està pensat per a nens i nenes a partir d’un any.

El Talking Pen té una memòria de 4GB que li permet emmagatzemar una gran quantitat de llibres i d’enregistraments fets pels mateixos usuaris. Com que es tracta d’un llapis que haurà de llegir contes en una llengua estrangera, hem volgut garantir un so d’alta qualitat.

talking-penAvantatges d’ús

Sabem que no tots els pares i mares tenen un nivell d’anglès prou bo per poder llegir un conte amb bona pronúncia, bona dicció i amb una entonació adequada. Per això, el Talking Pen garanteix una exposició a un anglès impecable.

Serveix tant pels contes de cada curs, com pels llibres d’estiu i els contes de la col·lecció Read me a Story.

El Talking Pen es pot utilitzar amb auriculars o sense, i la bateria es pot carregar mitjançant el corrent elèctric o l’ordinador, durant un màxim d’1,5 hores. En cas de no disposar de les pistes de so dins el Talking Pen, us podeu descarregar de la web fent click AQUÍ els arxius de so dels llibres que hagueu comprat, connectar el vostre Talking Pen a l’ordinador i guardar aquests arxius descarregats dins la carpeta AP4 del vostre talking pen.

A %d bloguers els agrada això: