Kids&Us Nou Barris

Escola d'anglès amb mètode propi per nens a partir d'1 any

Llibres de Lectura

Viuràs aventures en anglès!

Voleu que els vostres fills i filles segueixin practicant l’anglès durant les vacances? Els llibres de Kids&Us els seran molt útils per reforçar el nivell d’anglès durant el període vacacional i els ajudaran a repassar i consolidar els elements lèxics i gramaticals que han après durant l’any.


The Red Jungle Mystery

Edat recomanada: nens i nenes de 9 a 11 anys (Animal Planet 1 i 2).

red-jungle

Els lectors es convertiran en els protagonistes de la història, un veritable viatge ple d’aventures i diversió. Els nens i nenes trobaran diverses activitats per resoldre, com ara trencaclosques, laberints, endevinalles, sopes de lletres i encreuats. Mentre llegeixen, tindran l’oportunitat d’escoltar un breu monòleg en anglès, que serà clau per continuar la història, el trobareu AQUÍ. És una lectura ideal per reforçar els continguts treballats durant el curs.


Night at the Funfair

Edat recomanada: nens i nenes de 10 a 12 anys (Animal Planet 2 i Fairy Tales 1)nightatthefunfair-kidsandus-854x681-2

En aquesta divertida aventura, els protagonistes van sols a la fira per primer cop, però entraran en un món paral·lel ple de bruixes, mags i vampirs.

Al llarg del llibre, els lectors es trobaran diverses activitats per resoldre (puzles, laberints, endevinalles, sopes de lletres, mots encreuats, etc.) i també hauran d’escoltar un breu missatge en anglès, clau per continuar la història, el trobareu AQUÍ.


Three Little Pigs

Edat recomanada: nens i nenes de 11 i 13 anys (Fairy Tales 1 i 2).threelittlepigs-kidsandus-1

Us imagineu el conte “Els 3 porquets” però en versió per a adolescents? Un llibre divertit i atractiu pensat per consolidar elements lèxics i gramaticals que els estudiants han après durant el curs. Els nens i nenes podran llegir la història, fer exercicis de comprensió lectora i d’expressió escrita i escoltar la versió d’àudio a través de la web.

A %d bloguers els agrada això: