Kids&Us Nou Barris

Escola d'anglès amb mètode propi per nens a partir d'1 any

Fun Day

Què és un Fun Day?

¿Es pot concentrar tota la màgia de Kids&Us en mig dia? Sí! Un Fun Day és un matí ple d’activitats exclusives de Kids&Us perquè nens i nenes de 3 a 10 anys puguin ajuntar diversió i aprenentatge durant els dies no lectius. Durant aquests matins, els centres Kids&Us s’omplen d’activitats didàctiques, úniques i originals 100 % en anglès, desenvolupades pel Departament Pedagògic de Kids&Us.

Un matí ple de diversió i activitats 100% Kids&Us:

Un Little Chef

Un taller de cuina propi 100 % en anglès, en què els infants experimenten amb el menjar fent receptes creatives i divertides.

Jocs en anglès

Jocs adaptats a cada grup d’edat perquè els nens aprenguin anglès mentre s’ho passen bé i practiquen activitats motrius.

Una Storytime

L’hora del conte (en inglés Storytime) és la representació d’un conte en anglès, a través de personatges i cançons.

Crafts

Manualitats destinades a fomentar la imaginació dels nens mentre aprenen vocabulari en anglès.

En què consisteix?

Kids&Us va més enllà de les aules i el Fun Day complementa un univers d’activitats ja disponibles durant tot l’any, els dies festius, caps de setmana i vacances.
La finalitat del Fun Day és que els infants puguin continuar estant en contacte amb l’anglès i aprenent en els dies no lectius, que probablement seran laborables per les famílies.
El Fun Day està obert als infants que encara no estiguin matriculats a Kids&Us i és una oportunitat única de gaudir de l’aprenentatge de l’anglès i de les activitats amb segell de qualitat de Kids&Us.

Dades bàsiques

  • Edat: aquesta activitat es dirigeix a infants de 3 a 10 anys, siguin alumnes Kids&Us o no.
  • Nombre d’infants per grup: màxim 10 infants per grup i professor.
  • Calendari i horari: 23 de desembre.
  • Duració de l’activitat: el Fun Day té una durada de 4 hores. L’horari de l’activitat és de 9h a 13h. Hi haurà acollida de 8.30h a 9h gratuïta i de 13h a 14h amb un suplement de 5€.
  • Preu: 40€.
  • Com apuntar-se: Clica aquí i omple el formulari!

A %d bloguers els agrada això: