Kids&Us Nou Barris

Escola d'anglès amb mètode propi per nens a partir d'1 any

CHRISTMAS PARTY KIDS&US NOU BARRIS.

Aquest mes de desembre us hem preparat un munt de festes per a les diferents etapes de Kids&Us a les quals podreu assistir el 17 de desembre al nostre centre (c/Borràs 31-33).

Festa de Babies (cursos de Mousy, Linda, Sam i Emma) a les 10:30

No us perdeu el nostre storytelling de Betty Sheep que anirà acompanyat d’una manualitat nadalenca! A més, Santa Claus us esperarà perquè el conegueu i us feu una foto de record amb ell.

Aquesta festa també està oberta a les famílies que no formin part de l’univers Kids&Us. Recordeu que podeu acompanyar als vostres fill i filles que hagin nascut entre l’any 2017 i 2021!

Festa de Kids (cursos des d’Oliver fins a Ben&Brenda i National Geographic 2) a les 11:30

Els elfs necessiten la vostra ajuda per organitzar el taller de Santa Claus que està molt desorganitzat! Encara queden tres tasques per acabar de preparar el Nadal… Esperem que les aconseguiu complir totes! I també visitareu a Santa Claus!

Les famílies que no formin part de Kids&Us també poden inscriure als seus fills i filles que hagin nascut entre l’any 2012 i el 2015.

Finalment, però no menys important… No us oblideu de  portar-nos la vostra carta de Santa Claus! Rebreu més informació pròximament.

Festa de T&T i Active Learning (cursos des d’Animal Planet, Fairy Tales, Mysteries, National Geographic 3, A2,B1 y B2 ) a les 13h

Esteu preparats i preparades per embarcar-vos a un viatge ple d’experiències nadalenques? Haureu de passar per quatre reptes diferents per obtenir la vostra recompensa! Welcome aboard!

A %d bloguers els agrada això: