Kids&Us Nou Barris

Escola d'anglès amb mètode propi per nens a partir d'1 any

BASES LEGALS DEL PACK REGAL DE “BACK TO SCHOOL”

1. Companyia organitzadora

LANGUAGE 4 KIDS SL (en endavant Kids&Us Nou Barris) amb domicili social al C/Borràs, 31, 08016 BARCELONA (Catalunya) per mitjà de les presents bases, anuncia i es fa responsable de la campanya ”Ser prescriptor 2.0 de Kids&Us té premi!”.

2. Desvinculació pel que fa a Facebook, WordPress i Instagram

Ni Facebook ni WordPress ni Instagram patrocinen, avalen ni s’administren de manera aquesta promoció, ni estan associats a ella. L’usuari es desvincula totalment de Facebook, WordPress i Instagram i és conscient que està proporcionant la seva informació a l’empresa Kids&Us Nou Barris i no a Facebook, WordPress ni Instagram.

3. Objecte i mecànica del sorteig

En cas que aconseguiu que s’apuntin dos nens o nenes que no hagin estat alumnes de Kids&Us durant el curs 2022-2023, us regalarem un pack regal de “Back to School” en el qual trobareu col·leccions de llibres i papereria amb propostes lúdiques i literàries per a totes les edats des dels 9 mesos fins als 13 anys, amb històries divertides en anglès.

4. Durada i àmbit territorial del sorteig

El període de desenvolupament del sorteig començarà el dia 30 d´agost fins al 30 de setembre del 2022.

5. Requisits per a participar

Únicament podran participar en el present sorteig persones que compleixin amb totes i cadascuna de les condicions establertes en el present document, entre les que se citen amb caràcter enunciatiu:

  • La nova família haurà de donar-nos les vostres referències durant el moment de la matriculació al nostre centre.
  • Han de ser 2 matrícules noves.
  • En el moment que tinguem aquestes dues matrícules noves, us trucarem per venir a buscar el pack regal.

6. Premis

– Llibre de l’editorial Kids&Us adequat a l’edat de l’infant.

– Motxilla petita de tela Kids&Us

– 3 llibres per pintar

– Llapis i bolígraf Kids&Us

7. Protecció de dades

Per poder participar en aquest sorteig cal cedir dades personals. Els participants tenen drets reconeguts i podran exercitar gratuïtament els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició en relació amb les seves dades personals dirigint-se a LANGUAGE 4 KIDS SL, Carrer Borràs, 31, 08016 BARCELONA (Catalunya) o bé al correu electrònic noubarris@kidsandus.es

8. Acceptació tàcita de les Bases

La participació en aquest sorteig suposa l’acceptació d’aquestes bases en la seva totalitat. Kids&Us Nou Barris es reserva el dret a realitzar modificacions o afegir annexos successius sobre la seva mecànica i premis, així com modificar qualsevol de les condicions establertes, sempre que es comuniquin a aquests degudament, sense que hi hagi cap dret per als participants o la persona que els autoritzi a reclamar cap mena de compensació per ells. Així mateix Kids&Us Nou Barris es reserva el dret de posposar o cancel·lar amb la seva única discreció el sorteig comunicant d’igual forma als participants sense que hi hagi cap dret per als participants o la persona que els autoritzi a reclamar cap mena de compensació.

9. Legislació i jurisdicció aplicable

Les presents bases es regulen per la legislació espanyola i pel coneixement de qualsevol mena de litigi que pogués plantejar-se pel que fa a la interpretació o aplicació de les presents bases, tant KIDS&US com els participants en aquest sorteig, se sotmeten expressament a la jurisdicció espanyola ja la competència dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona, ​​amb renúncia expressa a qualsevol fur que els correspongui.

A %d bloguers els agrada això: