Kids&Us Nou Barris

Escola d'anglès amb mètode propi per nens a partir d'1 any

Casal d’estiu 100% en anglès (Fun Week) 2020

fun weeksEs tracta de casals d’estiu de petit format  amb un tracte molt familiar y proper amb els nens i nenes (alumnes Kids&Us o no) de 3 a 10 anys. Els grups són reduïts i estan agrupats per franges d’edat asegurant-nos de que tinguin una bona relació entre ells i una perfecta interacció entre alumne i professor.

Les Funweeks by Kids & Us són setmanes temàtiques amb contingut exclusiu en les que nens i nenes passen el matí fent activitats súper divertides, creatives i pedagògiques (contes, jocs, cançons, teatre, manualitats, activitats de psicomotricitat, mercat…) 100% en anglès. Aquests casals es desenvolupen en les nostres instal·lacions del C/Borràs, 31.

Inscripcions

Per a apuntar-vos a les nostres Fun Weeks ompliu el següent formulari.

Activitats

Cada setmana ens deixem endur a un nou món mitjançant històries diferents i creades específicament per millorar i agilitzar l’adquisició de l’idioma.
Per treballar aquests temes duem a terme diferents activitats, exclusivament en anglès, dividides en grans blocs:

  1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.
  2. Taller de teatre: A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.
  3. L’hora del conte: Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Les històries que hem creat s’han adaptat a cada grup d’edat i són una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant aquestes Fun Weeks, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.
  4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.
  5. Cançons temàtiques: Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i componen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.
  6. Llibre de classe: Quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

Dates i temàtiques

TECHNOLOGY : del 29 de Juny al 3 de Juliol

La tecnologia és increïble, ens ajuda a aprendre i ens fa la vida més fàcil. És molt important per a tu? En aquesta Fun Week podràs explicar tot el que saps sobre noves tecnologies. Participa-hi i deixa que et sorprenguem amb activitats d’allò més entretingudes.

BUSY BUGS: del 6 al 10 de Juliol 

Què és aquest brunzit? És la nostra nova i esgarrifosa Fun Week! Explorarem tots junts per veure quantes bestioles podem trobar, però no tinguis por! En aquesta divertida Fun Week descobrirem que les bestioles són les nostres amigues i no pas les nostres enemigues.

SPACE AND ALIENS: del 13 al 17 de Juliol

Quan mires el cel de nit, veus la lluna i les estrelles. Però, sabem què hi ha allà dalt? Hi ha extraterrestres vivint en altres planetes? Com deuen ser? Ens volen venir a visitar? Prepara’t per enlairar-te i pujar a bord d’una experiència d’un altre món amb aquesta Fun Week.

MOVIES: del 20 al 24 de Juliol

Llums, càmera, acció! T’agradaria fer anar una càmera o ser l’estrella de la teva pròpia pel·lícula? Aixeca la claqueta i sigues el director d’una divertida i emocionant producció amb aquesta Fun Week. No t’oblidis de les crispetes!

Mesures de prevenció COVID-19

Horaris i preus

Opció A: De 9h a 13.00h ⇒  120€/setmana

Opció B *: De 9h a 15h ⇒ 130€/setmana  (s’ha de portar el dinar en una carmenyola)

En ambós casos, l’horari d’acollida serà de 8.30h a 9.00h i de 13h a 14h.

El pagament de la inscripció s’haurà de realitzar la setmana del 15 al 19 de juny.

 

Descarrega’t la Carta Informativa de les Summer Fun Weeks

Descárgate la Carta Informativa de las Summer Fun Weeks 

A %d bloguers els agrada això: