Kids&Us Nou Barris

Escola d'anglès amb mètode propi per nens a partir d'1 any

Casals en anglès – Cool Off

Heu pensat què faran aquest estiu els vostres fills? Què us sembla si gaudeixen amb unes colònies divertides, didàctiques i 100% en anglès sense sortir a l’estranger?

Què són les Cool Off?

Les colònies en anglès Cool Off by Kids&Us estan pensades perquè els vostres fills i filles gaudeixin d’una autèntica experiència d’immersió lingüística sense sortir a l’estranger.

En un entorn incomparable i acompanyats dels nostres professors i monitors, els nens i nenes viuran aventures màgiques especialment dissenyades i creades per l’equip pedagògic de Kids&Us.

L’objectiu d’aquestes  colònies  és  que  els nens i les nenes gaudeixin al màxim de l’estiu mentre aprenen anglès de forma natural i en un context de diversió.

De 7 a 13 anys

Les nostres colònies es dirigeixen als alumnes de Kids&Us de 7 a 13 anys que estiguin matriculats als cursos de Marcia fins a Fairy Tales 2, és a dir, noies i nois que ja tenen una base oral en la llengua anglesa i que poden mantenir una conversa d’acord amb la seva edat i els nivells del nostre mètode Kids&Us.

Si bé, són unes colònies pensades per a alumnes Kids&Us, amb la finalitat d’assegurar l’homogeneïtat de nivell en tots els grups, en el cas que hi haguessin nens i nenes interessats que no siguin alumnes de Kids&Us hauran de fer una prova de nivell per inscriure-s’hi.

Material didàctic

Tot el material didàctic creat per a aquestes colònies ha estat dissenyat pel nostre equip pedagògic amb la finalitat de garantir la immersió lingüística, donant continuïtat i reforçant els conceptes, tant orals com gramaticals, apresos durant l’any en els nostres centres Kids&Us. És per això que tant el material com els continguts són diferents segons l’edat i el nivell Kids&Us dels infants.

Temàtica

Coneixem la Índia:  Durant les Cool Off 2020 ens endinsarem en la cultura de la Índia. Descobrirem la diversitat d’una terra mítica, des dels seus antics monuments i temples fins a les ciutats modernes i súper concorregudes. El departament pedagògic de Kids&Us ha previst una setmana de jocs, activitats i excursions fantàstiques, que faran que sembli que estem a la Índia!

cool off kids&us

Ja podeu anar triant data i destí

Com és habitual, podreu triar entre tres cases de colònies diferents ubicades a Cantàbria, Castella la Manxa, on estrenem casa de colònies, i Catalunya. A més, com a novetat enguany oferim un sisè torn a la casa de colònies El Molí de la Riera, d’aquesta

manera cobrim completament la primera part de les vacances escolars, des de finals de juny i tot el mes de juliol.

A continuació us en detallem els torns previstos per aquest any perquè trieu la opció que millor s’adapti a les vostres necessitats, i els vostres fills puguin gaudir amb una experiència divertida, didàctica i d’immersió lingüística 100% en anglès.

El Molí de la Riera – Catalunya

1r torn: del 21 al 27 de juny

2n torn: del 28 de juny al 4 de juliol

3r torn: del 5 a l’11 de juliol

4t torn: del 12 al 18 de juliol

5è torn: del 19 al 25 de juliol

6è torn: del 26 de juliol a l’1 d’agost

Finca Piedralrey – Castella la Manxa

1r torn: del 28 al 4 de juliol

2n torn: del 5 a l’11 de juliol

Casa Corconte – Cantàbria

1r torn: el 28 de juny al 4 de juliol

2n torn: del 5 de juliol a l’11 de juliol

3r torn: del 12 al 18 de juliol

Les places seran assignades per rigorós ordre d’inscripció i si és necessari s’obrirà llista d’espera a mida que es vagin completant els torns. Per més informació i inscripcions podeu visitar la pàgina web www.kidscooloff.com o us podeu adreçar al vostre centre (https://www.kidsandus.es/ca/centres/)

Inscripcions obertes a les colònies d’estiu de Kids&Us!

A %d bloguers els agrada això: