Les Fun Weeks són setmanes temàtiques organitzades per Kids&Us. S’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys amb l’objectiu de facilitar-los el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d’aprenentatge de Kids&Us.

A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us.

ACTIVITATS

Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. Cada setmana ens submergim en un món nou gràcies a les diferents temàtiques, amb històries diferents per a cada grup d’edat creades específicament per facilitar l’adquisició de l’idioma. La temàtica proposada per a aquest casal és el següent:

TEMÀTIQUES I DATES

Temàtica 1: UNDER THE SEA (del 26 al 30 de juny)

Has vist mai coralls, taurons, estrelles de mar, anemones o altres criatures marines? La vida al mar és senzillament sorprenent. Bussegem plegats i gaudim d’aquesta Fun Week submarina. Prepara el tub i les aletes per gaudir d’una meravellosa aventura submarina amb Kids&Us. Tenim moltes ganes de veure’t!

Temàtica 2: GREAT INVENTIONS (del 3 al 7 de juliol)

Com serien les nostres vides si no s’haguessin inventat les bombetes, els cotxes, els telèfons, la televisió, els microones…? T’ho imagines? En aquesta Fun Week, descobrirem tots els detalls sobre els descobriments més importants de la història i dels seus inventors mentre vivim aventures molt emocionants amb els personatges de la setmana! Tot això al ritme de noves cançons i activitats per estimular els nostres cervells i inspirar-nos amb noves idees. Quines ganes de veure’t!

Temàtica 3: AUSTRALIA (del 10 al 14 de juliol)

Austràlia és única. Des de l’Outback fins a la Gran Barrera de Corall, hi ha paisatges impressionants i animals que no existeixen a enlloc més del planeta. A punt per a aquest emocionant viatge? Vine amb nosaltres i descobreix un lloc com cap altre!

Temàtica 4: MADNESS AT THE MUSEUM (del 17 al 21 de juliol)

Qui diu que els museus són llocs avorrits? El Messum Museum és un lloc amb molt per oferir-nos. Obres d’art? Oi tant! Mòmies? És clar! Descobriments científics? Òbviament! Tot i això, el Messum Museum no és un museu convencional. Visita’l per descobrir què el fa especial i fes nous amics; t’estan esperant amb moltes ganes i volen assegurar-se que t’ho passes molt bé! No et perdis una visita al museu que mai oblidaràs!

HORARI

  • L’horari de les activitats serà de 9:00h a 13:00h (opció A) o de 9:00h a 15:00h (opció B), tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8:30h a 9:00h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13:00h i fins a les 13:30h (opció A) o a les 15h (opció B).

Durant l’estona d’acollida hi haurà una mestra amb els nens i nenes mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès).

PREUS

· Opció A (de 9:00h a 13:00h): 122€/setmana

· Opció B (de 9:00h a 15:00h): 134€/setmana (cal portar el dinar en una carmanyola)

INSCRIPCIONS

En cas d’estar interessats en les inscripcions ompliu el següent formulari: