Summer Fun a la vista! Torna un dels casals d’estiu més esperats, el Summer Fun de Kids&Us Horta, que ofereix un munt d’activitats divertides i creatives per gaudir de l’estiu al 100%. Juntament amb l’escola La Salle Horta, us oferiran un estiu inoblidable!

A Kids&Us sabem que l’aprenentatge de l’anglès es produeix gràcies a la interacció constant i de qualitat amb l’idioma, fins i tot fora de les aules. Per això, organitzem casals d’estiu com els Summer Fun en un entorn lúdic per seguir estant en contacte amb l’idioma.

Els casals d’estiu Summer Fun per a nens i nenes de 3 a 10 anys faciliten la immersió lingüística en anglès durant una setmana en què es fomenta la interacció en la nova llengua a través d’experiències i activitats rellevants per cada grup d’edat. A part, Summer Fun està pensat per a tots els infants, siguin o no alumnat Kids&Us, perquè tots puguin gaudir d’un estiu amb el segell de qualitat de Kids&Us.

Quines activitats s’hi fan?

Durant els casals Summer Fun, els nostres alumnes fan activitats divertides i creatives com manualitats, hores del conte, jocs dirigits pensats per cohesionar el grup o excursions temàtiques. Aquests són només alguns exemples de les activitats que ha desenvolupat l’equip de professionals pedagògics de Kids&Us perquè els nens i nenes interioritzin estructures i vocabulari nous en anglès de manera natural.

Mira que bé s’ho passen els menuts als casals Summer Fun!

Dates d’inscripcions

Pots finalitzar la teva inscripció online a través d’aquest enllaç.

– Inscripcions preferents per alumnes Kids&Us i La Salle Horta: del 17 fins al 23 d’abril

– Inscripcions obertes a tothom: a partir del 24 d’abril

Si tens qualsevol dubte sobre el Summer Fun 2023, posa’t en contacte amb nosaltres escrivint-nos un correu a noubarris@kidsandus.es o trucant-nos al 682 442 446.