Tots sabem que practicar un idioma diferent de l’habitual, pot ser avorrit si no es fa d’una manera divertida.

Avui al blog us aconsellem jocs que podeu fer a casa amb els vostres petits/es, per a així poder practicar tota la família!

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es blog-portada.jpg

Quina és la meva professió?

Consisteix en escriure en papers petits diferents professions, una persona traurà un paper i haurà d’imitar la professió fins que la resta l’endevini. En aquest joc, per a fer-ho més fàcil, es pot afegir onomatopeies o contestar preguntes que faci la resta del grup.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es blog-1-1.jpg

Invertir papers

Heu pensat com seria jugar amb els vostres fills/es si invertiu els papers? Avui el vostre fill/a farà de papa o mama i tu seràs ell/ella! L’única condició és que heu de parlar en anglès… Una bona manera de jugar és fer les tasques de casa junts!

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es blog-2-1.jpg

On està el tresor?

El vostre petit/a haurà d’amagar un tresor a casa. Perquè vosaltres el pugueu trobar, us haurà de guiar fins ell. Amb aquest joc, practicaran a donar indicacions.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es blog-3.jpg

Endevina el dibuix

El joc consisteix a començar a fer un dibuix, i l’altre haurà d’endevinar-lo abans que el finalitzi! Pot ser un dibuix senzill, tipus animals, parts del cos… o una cosa més complexa!

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es blog-4.jpg


Comptar objectes

Tria un objecte que tingueu per casa, per exemple, quadres. El vostre fill/a i vosaltres, haureu de competir i buscar la quantitat més gran de quadres diferents que tingueu per casa. L’equip que aconsegueixi comptar un major nombre de quadres en 30 segons… guanya!

Sereu capaços de guanyar als vostres petit/es?