El mètode Kids&Us es caracteritza per unes dinàmiques divertides i engrescadores dins de l’aula que fan que els nostres alumnes gaudeixin i aprenguin sense adonar-se’n, immersos en les cançons, els jocs i les rialles que caracteritzen les nostres sessions.

Per aconseguir aquest ambient tan propi del mètode Kids&Us disposem d’un equip de professionals de la docència amb un tarannà molt específic. Què busquem en els nostres professors i professores?

  1. Divertits

Busquem en els nostres professors persones que gaudeixin fent que els alumnes s’ho passin bé, que gaudeixin creant un ambient lúdic i amb qui els alumnes s’ho passin d’allò més bé rient mentre aprenen.

  • Dinàmics

Les classes de Kids&Us es caracteritzen per un ritme ràpid i àgil per mantenir l’atenció dels infants. A l’aula les rutines duren entre 5 i 10 minuts, assegurant-nos la màxima atenció i interès de l’alumnat. Els nostres teachers tenen un caràcter proactiu i enèrgic que facilita el dinamisme de les classes.

  • Propers

A Kids&Us ens esforcem per crear dins l’aula un entorn on els infants se sentin còmodes per expressar-se i lliures de ser ells mateixos. És per això que els nostres professors són propers, atents i especialment dolços a l’hora d’impartir classes.

  • Expressius

El nostre és un mètode immersiu i l’única llengua que els teachers empren a l’aula és l’anglès i pels infants es tracta d’un entorn totalment nou. És per això, que no deixem que l’idioma sigui una barrera i tenim professors i professores molt comunicatius, capaços d’expressar-se gestualment i fent servi expressions facials per assegurar la comprensió dels alumnes.

  • Compromesos

Una de les claus de l’èxit del mètode Kids&Us és el seguiment personalitzat de cada alumne, que es fa de manera diària. Els nostres professors i professores dediquen part de la seva jornada a monitoritzar l’aprenentatge i la motivació de cada alumne, per assegurar-se que aprofiten les classes al màxim. Els teachers treballen constantment en el desenvolupament d’estratègies per impulsar l’aprenentatge de tots els seus students.

  • Formats

A Kids&Us comptem amb professors amb un alt nivell d’anglès, però això no és l’única cosa que creiem indispensable per donar classes als nostres centres. Periodicament el professorat rep formacions específiques que els ajuden a millorar constantment i renovar els seus coneixements.

Anima’t a conèixer el nostre centre en persona i entra a l’univers de Kids&Us. Et sorprendrà tot el que tenim per oferir-te!