Avui al nostre blog us portem una recepta d’allò més refrescant per preparar amb els menuts de la casa durant aquest estiu.

A tots ens encanten els gelats i els polos, però sabem prou bé que no sempre són la millor opció per a la salut dels nostres petits. Per això us portem una idea saludable, fàcil de preparar i atractiva que farà la competència als polos i gelats del congelador.

Què farem?

Delícies gelades de iogurt

Aquesta és una recepta extremadament senzilla que podem fer amb infants de qualsevol edat, ja que la manipulació és mínima.  

Com sempre us recomanem, podeu incorporar l’ús de l’anglès en activitats d’aquest tipus, per activar l’anglès dels vostres fills en un entorn estimulant i lúdic, que els ajudarà a fer associacions amb conceptes quotidians del seu entorn immediat.

Què ens caldrà?

  • Iogurt natural
  • Gerds
  • Nabius
  • Motllos de magdalena

Si teniu motllos de silicona podeu fer-los servir enlloc dels d’un sol ús, i com sempre podeu adaptar la recepta a les vostres preferències: iogurt de sabors, la vostra fruita preferida, fruits secs…

Com es fa?

És ben senzill:

  1. Rentar la fruita
  2. Preparar els motllos sobre una safata o recipient que càpiga al congelador.
  3. Abocar el iogurt als motllos fins a una altura prudencial.
  4. Col·locar la fruita a sobre del iogurt. Normalment als nens els agrada fer-hi formes o cares amb les peces de fruita. En aquest cas els nabius poden ser els ulls i els gerds la boca.
  5. Finalment ho posarem al congelador i esperarem dues hores. Una vegada s’hagin endurit els traurem dels motllos, perquè no es facin malbé i podem posar-los en un tupper o en una bosseta hermètica de nou dins el congelador.

Llest! Ja tenim un postre divertit i saludable, ple de nutrients i molt convenient per a fer servir en qualsevol moment.

Quin vocabulari podem treballar?

Can I have…. please? – quan vulguin que els passem algun dels ingredients o eines.

Spoon – cullera

Let’s pour the iogurt – per demanar-los que aboquin el iogurt als motllos.

Now, let’s add the fruit – per demanar-los que col·loquin la fruita sobre el iogurt.

Let’s put it in the freezer – A l’hora de posar els motllos al congelador. Let’s put és una expressió amb la que els alumnes de Kids&Us estan perfectament familiaritzats, et sorprendran!

Us animeu a provar aquesta petita experiència culinària amb els vostres fills i filles?