Als adolescents els encanta tot allò que te a veure amb les apps, les tablets i la tecnologia. Ja sabem que els joves passen una gran quantitat d’hores davant d’una pantalla. Per què no aprofitar aquest interès per ajudar-los a impulsar i perfeccionar el seu anglès?

Avui us presentem una sèrie de webs i aplicacions gratuïtes amb les que els tweens & teens practicaran l’anglès de manera divertida i atractiva. Comprensió auditiva, gramàtica, vocabulari… gairebé sense adonar-se’n.

Música

Cantar i fixar-se en la lletra de les seves cançons preferides és una manera excel·lent d’ampliar vocabulari, assimilar estructures gramaticals de manera inconscient, perfeccionar tremendament la comprensió auditiva i millorar la pronunciació i l’entonació.

Al web https://www.lyricsgaps.com/en els vostres fills podran cercar les seves cançons preferides i jugar a endevinar les paraules que falten a les lletres, cantar a mode de karaoke en forma de vídeo, trobar i corregir errors…

Una altra web amb funcions similars, que també té una app per descarregar al mòbil o tablet és Lyrics Training. https://es.lyricstraining.com/

Jocs

Al web de British Council els vostres fills podran gaudir de jocs emocionants amb temporitzador amb els quals podran desenvolupar i refrescar el seu vocabulari. Sushi Spell o Wordshake els encantaran.

L’aplicació Johnny Grammar presenta una sèrie de reptes en anglès dividits per nivells, competicions setmanals, l’opció de triar quina categoria vols practicar… És perfecta per a aquells alumnes que necessiten una empenta extra. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubl.spellmaster&hl=es&gl=US

Exàmens

Per a aquells alumnes que s’estiguin preparant per a un examen oficial, l’app Quiz Your English, creada per Cambridge Assesment English, serà l’eina perfecta per descobrir les seves mancances i també per estar una mica més tranquils a l’hora d’afrontar l’examen.

Desitgem que passeu una bona estona gaudint d’aquests jocs educatius and that your English gives you wings to fly!

Als adolescents els encanta tot allò que te a veure amb les apps, les tablets i la tecnologia. Ja sabem que els joves passen una gran quantitat d’hores davant d’una pantalla. Per què no aprofitar aquest interès per ajudar-los a impulsar i perfeccionar el seu anglès?

Avui us presentem una sèrie de webs i aplicacions gratuïtes amb les que els tweens & teens practicaran l’anglès de manera divertida i atractiva. Comprensió auditiva, gramàtica, vocabulari… gairebé sense adonar-se’n.

Música

Cantar i fixar-se en la lletra de les seves cançons preferides és una manera excel·lent d’ampliar vocabulari, assimilar estructures gramaticals de manera inconscient, perfeccionar tremendament la comprensió auditiva i millorar la pronunciació i l’entonació.

Al web https://www.lyricsgaps.com/en els vostres fills podran cercar les seves cançons preferides i jugar a endevinar les paraules que falten a les lletres, cantar a mode de karaoke en forma de vídeo, trobar i corregir errors…

Una altra web amb funcions similars, que també té una app per descarregar al mòbil o tablet és Lyrics Training. https://es.lyricstraining.com/

Jocs

Al web https://learnenglishteens.britishcouncil.org/study-break/games  els vostres fills podran gaudir de jocs emocionants amb temporitzador amb els quals podran desenvolupar i refrescar el seu vocabulari. Sushi Spell o Wordshake els encantaran.

L’aplicació Johnny Grammar presenta una sèrie de reptes en anglès dividits per nivells, competicions setmanals, l’opció de triar quina categoria vols practicar… És perfecta per a aquells alumnes que necessiten una empenta extra. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubl.spellmaster&hl=es&gl=US

Exàmens

Per a aquells alumnes que s’estiguin preparant per a un examen oficial, l’app Quiz Your English, creada per Cambridge Assesment English, serà l’eina perfecta per descobrir les seves mancances i també per estar una mica més tranquils a l’hora d’afrontar l’examen.

Desitgem que passeu una bona estona gaudint d’aquests jocs educatius and that your English gives you wings to fly!