Si penses en les vacances de Setmana Santa has de saber que tenim la millor opció per aquests dies: la Easter Fun Week, la setmana temàtica 100% en anglès a Kids&Us Nou Barris.

Les Fun Weeks sempre estan a punt quan arriben les vacances escolars i aquesta Setmana Santa no podia ser diferent. A Kids&Us Nou Barris ja hem obert el període d’inscripcions perquè els nens i nenes d’entre 3 i 10 anys gaudeixin amb les setmanes temàtiques en anglès per excel·lència. A més, els grups són reduïts, amb un màxim de 6 nens i nenes i tindran el mateix monitor/a durant tota la setmana.

Durant la Easter Fun Week, els nens i nenes viuran experiències divertides relacionades amb la Pasqua i participaran en un concurs de jardineria d’allò més entretingut. Com ho farem? Amb les nostres activitats estrella: les hores del conte, les divertidíssimes manualitats, els jocs i els balls… Tot això en un entorn 100% en anglès!

La temàtica que hem preparat està estretament relacionada amb aquesta festivitat: Easter Eggcitement. Voleu saber els únics requisits que demanem als nens i nenes? Que tinguin moltes ganes de passar-ho bé, de fer mil activitats i de seguir aprenent anglès.

El centre Kids&Us: un espai segur

Per garantir la seguretat de tots els nens i nenes, les famílies i els docents, seguim aplicant els protocols de seguretat i higiene per complir la normativa marcada per les autoritats sanitàries. Els centres Kids&Us ofereixen un servei únic en el qual la seguretat dels nens i les nenes té la mateixa importància que l’aprenentatge de l’anglès.

  • Grups reduïts.
  • Ús de gel hidralcohòlic en entrades i sortides, així com en les activitats on es faci servir material.
  • Tots els alumnes han de dur mascareta.
  • Cada nen/a porta el seu material de casa (estoig amb colors, ampolla d’aigua, bata per a fer manualitats) i es quedarà al centre durant tota la setmana.
  • Mateix monitor i grup durant tota la setmana, no es compartirà espai amb altres grups.
  • Desinfecció diària del centre de forma intensiva i desinfecció d’espais comuns entre torns.
  • Ventilació mitjançant sistema de renovació d’aire.
  • Catifa bactericida a l’entrada del centre.