Ens trobem en un moment en el qual hem d’enfrontar-nos a una situació molt particular. El confinament i la necessitat d’estar a casa pot influir negativament en els nostres fills i la seva capacitat d’aprenentatge. Per aquest motiu, hem llançat la iniciativa Stay at Home with Kids&Us; amb ella compartim una sèrie de consells i recursos per a ajudar a tots els pares i mares a sobreposar-nos a la situació d’emergència creada pel COVID-19. Per a això, és essencial crear una rutina que pugui tranquil·litzar als més petits: continuar jugant amb ells i transformar aquesta difícil circumstància en una oportunitat de creixement i aprenentatge.
Avui volem recomanar-vos llocs web en els quals trobeu dibuixos animats, contingut útil i pel·lícules en directe, gratis o sota subscripció. Una manera més per a passar temps de qualitat al costat dels vostres fills sense deixar enrere l’aprenentatge de l’anglès.

Sitios web para ver películas en inglés6 llocs per a veure pel·lícules en anglès en streaming

Llocs web de subscripció amb pel·lícules en anglès

Probablement molts de vosaltres teniu ja una subscripció a alguna de les plataformes de streaming més populars, en les quals és possible triar la llengua en anglès i afegir subtítols en castellà, per a aquells nens i nenes més petits, o en anglès per als nens i nenes més grans i joves. Vegem-los junts!

1.Netflix

Netflix és una de les plataformes més conegudes i té un cost mínim a partir dels 7,99€ al mes, amb la possibilitat d’un període de prova gratuït. Tots els comptes tenen una àrea per a nens en la qual es poden trobar continguts adaptats als més joves: només cal triar una de les pel·lícules proposades, posar la versió en anglès i asseure’s còmodament en el sofà al costat de tota la família. A més, la pel·lícula pot ser vista des de qualsevol dispositiu: tauleta, smart TV i fins i tot, des de la mateixa PlayStation.

2. Disney Plus

Disney Plus és la plataforma de streaming de Disney, en ella podreu veure els seus grans clàssics animats. Però no sols això, tindreu accés a les pel·lícules de Pixar, els superherois de Marvel, les pel·lícules de Star Wars i, també contingut  més educatiu com el canal National Geographic. Com en el cas de Netflix, també podreu veure’l en anglès i amb subtítols còmodament des del smart TV de casa, des de l’ordinador o la tableta. La subscripció té un preu de 6,99 € al mes i es pot provar de manera gratuïta durant una setmana.

3. Rakuten TV

Rakuten TV és una bona alternativa a les plataformes més difoses com les anteriorment esmentades. Es tracta d’una plataforma que compta amb diferents opcions. D’una banda, ofereix el servei de subscripció, a un preu de 6,99 € al mes, amb la qual accedir a pel·lícules en anglès i amb subtítols en anglès i castellà. Però, a més, compta amb una opció de videoclub en línia d’estrenes, en la qual llogar una pel·lícula va dels 0,99 € als 4,99 € i no requereix cap mena de subscripció. Recentment, Rakuten TV també va llançar un tercer servei que permet veure pel·lícules i sèries, per a adults i nens, de manera gratuïta, però amb anuncis durant la retransmissió. En qualsevol de les tres modalitats que ofereix la plataforma es pot accedir a contingut per a nens i nenes en anglès i amb subtítols.

Llocs web per a veure pel·lícules en anglès en streaming gratis

Si no disposeu d’una subscripció a un dels serveis dels quals hem parlat, probablement esteu utilitzant YouTube Kids, que permet buscar contingut adaptat als més petits, sempre dins d’un entorn controlat. No obstant això, sovint no es poden trobar pel·lícules en anglès completes per un problema de drets d’autor. Però existeixen molts altres llocs on poder veure pel·lícules en anglès d’una manera totalment legal. Tots aquests llocs compten amb una àrea especial per a nens en la qual trobareu, amb total seguretat, les seves pel·lícules preferides. El catàleg en línia d’aquests llocs inclou una àmplia varietat de pel·lícules en anglès per a nens, perfectes per a totes les edats. Vegem alguns.

4. Popcornflix

La secció per a Famílies de Popcornflix inclou algunes de les pel·lícules en anglès per a nens més famoses com Alice in Wonderland (Alicia al país de les meravelles), Sleeping Beauty (La bella dorment), Cinderella (La Ventafocs), The Little Mermaid (La Sireneta), Aladdin (Aladín), White Fang (Ullal Blanc) i moltes altres. El visionat és gratuït, però hi ha una interrupció publicitària cada 20 minuts. La versió Popcornflix Kids conté exclusivament pel·lícules per a nens, així els vostres fills podran navegar amb total seguretat i triar la seva pel·lícula en anglès favorita.

5. Yidio

Yidio és un motor de cerca, pròpiament dit, de pel·lícules en anglès amb accés a diversos llocs web de pel·lícules en streaming: a la secció Kids&Family hi ha més de 500 pel·lícules en anglès per a nens, ordenades segons la popularitat o per data d’addició.

6. Pluto TV

Pluto TV és un veritable canal de televisió que retransmet durant les 24 hores. Entre els seus canals disponibles es troba Pluto TV Kids, Pluto TV Kids Learning i Pluto TV Family. Gràcies a la seva aplicació mòbil també és possible veure pel·lícules sota demanda.

Aquesta és simplement una petita llista amb propostes perquè pugueu passar algunes tardes amb els vostres fills, seguint el mètode Kids&Us també a casa. Mirar dibuixos animats i pel·lícules en anglès és una manera d’exposar als vostres fills i filles a l’idioma estimulant i desenvolupant la seva capacitat d’escolta i comprensió de la llengua anglesa, també els ajudarà a pronunciar les seves paraules en anglès de manera correcta i ajudarà a fixar aquestes paraules i expressions en la seva memòria, gràcies a la repetició. Per als nois i noies més grans, veure pel·lícules en anglès és una activitat ideal per a aprendre nou vocabulari, noves maneres de dir les coses i noves expressions en anglès.

Tots sabem que els nostres fills i filles adoren estar davant d’una pantalla: en aquest moment delicat, hem de garantir el seu benestar, tractant de fer el més agradable possible el fet d’haver de quedar-se a casa.

Aquest és el moment just per a provar noves activitats a casa al costat dels més petits. Trieu l’activitat preferida dels vostres fills, segons la seva franja d’edat. Aquí us deixem alguns suggeriments, seleccionades i desenvolupades pel nostre equip pedagògic:

A Kids&Us ens quedem a casa, però no et deixem sol.

You found the next question for St Patrick’s challenge! 

St. Patrick is the patron saint of _.

a) England

b) France

c) Ireland

You will find the next question in this post.

Don’t forget to write your name and class in your comment!