A partir del 30 de maig els lectors del diari ARA podran comprar també alguns dels contes de la col·lecció de la Gina Ginger per a nens i nenes de 5 a 7 anys.

Gina Ara

A partir del dissabte 30 de maig i per un temps limitat, podràs adquirir un dels contes de la Gina Giner que posem a la teva disposició amb la compra del diari ARA. La col·lecció de la Gina Ginger va dirigida a nens i nenes de 5 a 7 anys, a qui agradin les aventures divertides. Els títols disponibles són Gina Ginger and the Food Fairy, Gina Ginger and the Colour Fairy i Gina Ginger and Charlie Chives: The Fancy Dress Dilemma. A més, des del mateix dia i també durant un període de temps limitat, els contes també estaran disponibles a la botiga en línia del diari per a tots els seus subscriptors.

La lectura és una fantàstica aliada per estar en contacte amb una nova llengua i per millorar-ne el nostre coneixement. La lectura en anglès ens ajuda a ampliar el vocabulari, reforçar la ortografia i també permet donar ales a la imaginació, i tot amb el senzill gest de passar pàgines. I no hi ha res millor que començar amb les aventures esbojarrades de la Gina Ginger.

Talking Pen: el súper lector digital

Tots els títols de la línia editorial de Kids&Us funcionen amb el Talking Pen, el llapis digital que posa veu a les nostres històries. El Talking Pen garanteix una exposició impecable a l’anglès i és perfecte per gaudir de les lectures en família.

Descobreix tots els títols de la línia editorial de Kids&Us. (https://www.kidsandus.es/es/online-shop/)