Tot i que mai hem marxat, a partir del 25 de maig tornem a obrir les portes del nostre centre per atendre-us individualment i amb hores concertades. Al llarg d’aquests últims mesos els nostres nens i nenes han sigut uns autèntics herois; la seva actitud i capacitat d’adaptar-se a una situació com la que estem vivint, ha sigut exemplar. Per aquest motiu, ens fa molta il·lusió tornar-los a veure al carrer, amb prudència i seguint totes les mesures de seguretat, per descomptat. Ha sigut un camí inesperat, ple d’incertesa i que ens ha obligat a adaptar-nos a una nova realitat en molt poc temps. Ara ha arribat el moment en què nosaltres també iniciem una nova fase; per això ens hem adaptat a les mesures que exigeixen les autoritats sanitàries i estem encondicions de tornar a obrir les portes per fer-vos entrega dels materials del curs 19-20.

Hem tornat i ens estem preparant pel rock’n’roll!

Demana cita a través d’aquest enllaç o truca’ns; serà la manera de veure’ns fins que puguem reprendre les classes. Us hem trobat molt a faltar.