Deixa de buscar, tenim la millor opció per a les vacances escolars de Setmana Santa (del 6 al 9 d’abril): les setmanes temàtiques 100% en anglès de Kids&Us Nou Barris!

Les Fun Weeks sempre estan a punt quan arriben les vacances escolars, i la propera Setmana Santa no podia ser diferent. Els centres Kids&Us ja han obert el període d’inscripcions perquè els nens i nenes d’entre 3 i 10 anys gaudeixin amb les setmanes temàtiques en anglès per excel·lència.

Durant les Easter Fun Weeks, els nens i nenes viuran experiències divertides relacionades amb la Pasqua i participaran en una acampada imaginària d’allò més entretinguda. Com ho farem? Amb les nostres activitats estrella: les hores del conte, les divertidíssimes manualitats, els jocs i balls i, el més important, tot en un entorn 100% en anglès!

ImgFB_1200x627px_FWEaster20_CAT

Què són les Fun Weeks?

Les Fun Weeks són les setmanes temàtiques de Kids&Us que s’organitzen durant els períodes de vacances i es desenvolupen 100% en anglès. Els infants es diverteixen i aprenen gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us. Les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, tant si són alumnes Kids&Us com si no. S’organitzen grups per edats, amb 10 alumnes per professor com a màxim, per assegurar el tracte individualitzat per a cada participant i optimitzar així els resultats i l’aprenentatge de cadascun.

Els nens i nenes faran una immersió en l’idioma en un entorn lúdic i diferent durant les vacances de Setmana Santa. La millor manera de continuar aprenent anglès és divertint-se!

Reserva plaça avui mateix per a les properes Fun Weeks!

Més informació i inscripcions aquí o al teu centre Kids&Us.