Fa una setmana us fèiem saber que tots els nostres alumnes de tots els cursos ja han començat les classes amb nosaltres. Doncs bé, avui us volem parlar d’una eina indispensable que ha d’acompanyar als vostres fills i filles al llarg del gran viatge de l’aprenentatge de l’anglès a Kids&Us: el booklet.

dav

Tots el vàreu rebre dins la motxilla dels vostres fills/es el primer dia de classe, i si ja l’heu obert, heu d’haver vist que dins hi ha diferents dibuixos en blanc i negre numerats.

El reconeixeu?

Bé, doncs també sabreu que els nens i nenes han d’escoltar un àudio cada dia, que el podreu trobar a l’App MyLocker, al blog o demanant un CD.

I aquí arriba la relació del booklet i l’àudio…

Per cada vegada que el vostre fill o filla l’escolti, haurà de pintar un dels dibuixos, seguint l’ordre numèric assenyalat!

El booklet està pensat perquè els nens i nenes tinguin una motivació a l’hora d’escoltar l’àudio, ja que han de pintar després el booklet. Però si aquest recurs no és motivador pel vostre fill o filla, l’haureu de marcar vosaltres mateixos fent el mateix número de creus als dibuixos que vegades s’hagi escoltat l’àudio.

I què passa després de pintar?

dav

El següent dia de classe, el primer que fan els nostres kids és treure el booklet de la motxilla i preparar-se’l obert damunt la taula.

El/la teacher, pregunta un per un “How many times have you listened to the audio track?” (Quantes vegades has escoltat l’àudio?) i el nen o nena a qui hagi preguntat compta cada dibuix pintat en veu alta “one, two, three, four, five…/ once, twice, three, four, five” (depenent del nivell fan servir un vocabulari o un altre). Quan acaben de comptar, seguidament responen fent servir l’estructura corresponent “I’ve listened to the audio track five times” (he escoltat l’àudio cinc vegades). D’aquesta manera, treballarem estructures sense que els alumnes se n’adonin!

Seguidament la mestra felicitarà l’alumne/a o recomanarà que l’escolti més, en funció de la quantitat que hagi escoltat l’àudio i farà una marca al booklet per saber on començar a comptar la propera sessió.

I quantes vegades s’ha d’escoltar l’àudio?

Una freqüència òptima de l’àudio és d’entre 5-7 vegades a la setmana, és a dir, un cop al dia.

Us animem a que trobeu un moment del dia concret per a posar l’àudio, algunes recomanacions són: en trajectes amb cotxe, mentre els nens juguen, abans d’anar a dormir, a la banyera… L’única cosa important a tenir en compte és que no es pot posar a la vegada que els nens i nenes estan mirant la televisió.

Portant el booklet cada dia a classe i fent saber al/la teacher les vegades que el teu fill/a ha escoltat l’àudio, estaràs contribuïnt a un millor seguiment del seu aprenentatge.

Ara ja ets tot un/a expert/a en booklets!

I com sabem que vosaltres també escolteu l’àudio, però no teniu on registrar les vegades, us animem a que ens deixeu un comentari dient-nos quants cops a la setmana l’escolteu!

And you, how many times have you listened to the audio track?