A Kids&Us Nous Barris pensem que és molt important que els nens i nenes no perdin el contacte amb l’idioma al llarg de l’estiu  i aprofitin per continuar aprenent i consolidant el que ja han anat interioritzat al llarg del curs. Així doncs, comptem amb un gran nombre de recursos per poder treballar l’anglès des de casa, platja, muntanya o des d’on vulguin : )

Un d’ells i molt útil, ja que el poden utilitzar al llarg de tots els cursos del mètode, és el Talking Pen,  un llapis electrònic amb el que poden escoltar tots els contes de la nostra editorial i també es poden gravar i escoltar la seva pròpia pronunciació. Així, gràcies a aquest llapís, garantim que els nens puguin escoltar els diferents contes de la nostra editorial amb una pronunciació correcta així com els diferents jocs creats per Kids&Us. Una altre avantatge del nostre llapís és que els nens i nenes poden gravar-se ells mateixos parlant en anglès i escoltar-se després.

A continuació us fem una sèrie  de recomanacions per edats:

Des de 0-2 anys:

 • play.pngLlibres Play&Learn with Colours/Numbers: Aquests llibres ajuden als més petits a familiaritzar-se amb els colors i els números de manera visual i dinàmica.
 • Peluixos: El joc afectiu i simbòlic és molt important en aquestes edats i els peluixos es poden convertir en companys inseparables de joc.
 • Bed Time & Bath Time Puzzle: L’objectiu d’aquest joc és escoltar i aprendre el nom de diferents objectes quotidians que es troben al lavabo i a l’habitació. Es pot utilitzar amb el Talking Pen i així es garanteix que els nens tenen una exposició impecable a la llengua.

Des de 2-4 anys:

 • Col·lecció Betty Sheep: Amb aquesta col·lecció de llibres on la protagonista és una ovella negra, els nens poden aprendre nou vocabulari i gramàtica senzilla.
 • imprimbleListen & Touch Books: Aquesta col·lecció de llibres-joc funciona exclusivament amb el Talking Pen, ja que aquest l’ajuda a saber quan s’equivoca i així pot consolidar el seu aprenentatge.
 • Joc de cartes Betty Sheep: Aquests jocs estan pensats per tal que els nens puguin jugar amb els pares i que l’idioma anglès tingui cert protagonisme en la seva vida familiar. Amb aquests jocs poden practicar els colors i els animals.
 • Jocs imprimibles: A través de la nostra web us podeu descarregar jocs tipus Memory o similars amb els que podreu continuar practicant diferents aspectes de vocabulari. Allà també trobareu les instruccions de com jugar-hi.

Des de 3-5 anys:

 • Col·lecció Many Monsters: Aquests contes il·lustrats on els protagonistes són diferents monstres, ajuden als nens a consolidar vocabulari i estructures apreses a l’aula. A més, inclouen una lupa que permet descobrir objectes amagats en les diferents pàgines. També es pot utilitzar amb el Talking Pen.

Des de 5-7 anys:

 • Sin título.pngCol·lecció Gina Ginger: Aquests llibres estan adaptats a l’edat dels nens i els ajuden a consolidar vocabulari i estructures que han anat aprenent al llarg del curs. A més, són molt divertits i dinàmics. Es poden utilitzar amb el Talking Pen.
 • Jocs imprimibles: A la nostra web trobareu jocs protagonitzats per la Gina Ginger que us podeu descarregar directament i jugar així amb els vostres fills.
 • Vídeos: El canal Telekids de Youtube consta de diferents vídeos protagonitzats per un cuiner una mica caòtic, al que li passen moltes aventures molt i molt divertides. Aquests vídeos són una altra manera per fer que els alumnes consolidin vocabulari mentre ho passen d’allò més bé.

+8 anys:

 • listen.pngCol·lecció Listen&Read: Aquests llibres segueixen la línia de Listen&Touch però el seu objectiu és que es practiqui més la lectoescriptura. Si es disposa d’un Talking Pen, els nens i nenes poden saber quan s’equivoquen en les seves respostes.
 • Superkids Comic: Aquest llibre està dissenyat per ser utilitzat amb el Talking Pen, ja que és un audio-llibre pensat per nens a partir del curs Ben&Brenda.
 • readers.png Readers: Són llibres de lectura pensats per nens de 9 a 11 anys. En aquests contes hi ha jocs com sopes de lletres, laberints o puzles. Per tant, són llibres molt útils per a consolidar i repassar els elements lèxics i gramaticals que han après durant l’any.

 

 

Esperem que sigui de profit mentres els nens i nenes s’ho pasen d’allò més bé!