Aquest curs, a Kids&Us Nou Barris hem preparat una súper festa de final de curs per als nostres grups de Babies i Kids, per tal d’acomiadar el curs com es mereix!

festa fi curs kids&usAquesta festa tindrà lloc al nostre centre Kids&Us Nou Barris el dia 1 de juny i està adreçada a tots els nostres alumnes des de Mousy fins a Ben&Brenda i per als alumnes de Super Minds 1.

Dividirem les activitats en dos torns:

– Primer torn (Mousy, Linda i Sam) de 10:30 a 11:30
– Segon torn (Emma, Oliver, Marcia, Pam&Paul, Ben&Brenda i Super Minds 1) de 12:00 a 13:30

El primer torn estarà dividit en dues parts:
– Primer gaudirem del divertit Storytime “A present for Granny”. Sabíeu que és l’aniversari de la Granny? Sí! I per això el Sam vol passar el dia amb ella. Però es pensa que hi ha uns monstres que el persegueixen i té molta por. Us animem a venir i a ajudar el Sam a esbrinar què passa tot cantant i ballant!
– Desprès de divertir-nos amb aquest conta contes, tindrem pinta cares, photocall i pica pica per a tothom!

El segon torn constarà de diversos tallers:
– Per començar, hi haurà un taller de “slime”, on els nostres alumnes podran descobrir els secrets d’aquests productes enganxosos mentre es diverteixen. Després se’l podran endura a casa per seguir jugant amb ell.
– Al mateix temps, els alumnes realitzaran un taller de xapes, on podran fer creacions d’allò més original amb colors, enganxines, purpurina, hi podran escriure el seu nom, tot el que vulguin!
– Un cop finalitzat el taller, els nens i nenes seguiran practicant vocabulari en anglès mentre juguen als famosos jocs de Twister i un Mikado gegant.
– Una vegada acabats els tallers, es realitzaran activitats com pintacares i “tattoos”, hi haurà un “photocall”, on us podreu fer fotos ben divertides, i un pica pica per a tots els alumnes que assisteixin a la festa.

Cal confirmar l’assistència a través dels enllaços següents:

No falteu el dia 1 de juny!