A Kids&Us Nou Barris creiem que és molt important que els nostres alumnes aprenguin anglès, però també que siguin conscients de temes d’actualitat com per exemple l’ecologisme.

Així doncs, els nostres grups de mètode Cambridge treballen la importància de l’ecologia amb accions que poden portar a terme diàriament per millorar l’estat del nostre planeta. Per treballar aquesta temàtica de manera visual, una de les accions que realitzem, és proposar als nostres alumnes que elaborin petits cartells que col·locaran dins el centro, recordant que és necessari apagar el llum al sortir de classe o tancar l’aixeta un cop s’ha utilitzat.

D’aquesta manera, els i les nostres alumnes segueixen aprenent anglès i al mateix temps es consciencien que a través d’aquestes petites accions poden provocar canvis molt positius per a tots.

En resum, amb la introducció en el nostre programa educatiu de temes de debat i actualitat aconseguim motivar-los i, a més, incorporar un eficaç mètode pel desenvolupament integral dels nens i nenes.